avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces spiru haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces spiru haret

Buna ziua

Dupa cum am precizat in topicul anterior "spiru haret" sunt unul dintre cei care a absolvit o fcultate la ID intr-unul dintre centrele teritoriale neacreditate din tara.
Dupa cum stau lucrurile se pare ca voi fi nevoit sa dau iarasi examenul de licenta intr-o alta universitate acreditata,problema e ca am investit timp ,bani si sperante in aceasta univeritate
Din punctul meu de vedere timpul investit valoreaza inzecit ba chiar insutit in raport cu banii platiti drept taxa de studii
Unde pot gasi un avocat?
Un hotshot attourny ,un avocat fara scrupule, rapace, inteligent si fara teama care sa aibe curajul asa atace acest mastodont de uiversitate ,un rechin care sa simta momentul vulnerabil care sa stie sa interprteze legea intr-un mod creativ,un avocat care sa scoata milioane de la ei cu acelasi singe rece cu care ei au incasat zeci de milioane de euro
de la cei ca mine.
Imi poate recomanda cineva un asemenea avocat sau o casa de avocatura din Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 14:33, 27 Iulie 2009
Conform ultimei declaratii a ministrului Andronescu, in momentul de fata, toate diplomele emise de catre Universitate, sunt valabile.
Deci, nu va grabiti cu procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Pot solicita despagubiri de la univ. spiru haret? Georgio34 Georgio34 Buna ziua Problema mea este urmatoarea Am absolvit facultatea in 2008 forma de invatamint ID la universitatea Spiru Haret,intre timp aflind ... (vezi toată discuția)
Cine plateste in acest caz? hd76avr hd76avr Daca esti absolventul unei universitati, ce nu are acreditare la specializarea studiata, ce se poate face pt. a recupera banii investiti? 1.- se poate actiona ... (vezi toată discuția)