avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme contract

am semnat un contract de munca pe 3 ani cu o banca .
In contract mi-am luat angajamentul ca timp de 3 ani am sa raman la ei in banca pe acel post sau un post similar de la ei.
Problema este ca eu nu prea mai vreau sa raman la ei, si sunt tinut fortat in baza acelui contract.Sunt nevoit sa stau la munca peste program ,la inceput mi se decontau toate deplasarille, acum mai putin.
Ce mi se poate intampla daca eu refuz sa mai vin la ei si imi dau demisia?
La ce sa ma astept din partea lor?
Angajamentul e sa raman 3 ani la ei fara a-mi oferi o alta varia in caz ca vreau sa demisionez
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 21:56, 24 Iulie 2009
Depinde sub ce foprma este luata aceasta obligatie.
in contract spune dor sa raman la ei timp de 3 ani fara nici o obligatie din partea mea in caz contrar.
Nu e scris nimic in sensul ca in caz contrar ma oblig la ...............
Nu exista c.i.m. pe durata determinata de 3 ani ... cred ca ati semnat altceva.
contractul e pe perioada nedeterminata dar are clauza aceasta, sa raman la ei in banca 3 ani de zile.
Aceasta clauza este lovita de nulitate ... intrucat nimeni nu poate fi obligat să muncească sau să nu muncească într-un anumit loc de muncă ori într-o anumită profesie, oricare ar fi acestea.

Încalcă libertatea muncii, fiind prin urmare lovită de nulitate, clauza din contractul individual de muncă prin care se interzice salariatului să părăsească unitatea o anumită perioadă de timp.

Alte discuții în legătură

Clauza de stabilitate din ccm dorina1978 dorina1978 Buna ziua Sunt angajata la o societate si as vrea sa plec la un alt loc de munca. Am insa, o clauza de stabilitate de 30% din salariul de incadrare / luna ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de munca dragosmarian dragosmarian BUNA ZIUA,VREAU SA MA ANGAJEZ LA O FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE PE UN POST DE AGENT TURISM, IAR IN CONTRACTUL DE MUNCA ESTE O CLAUZA CA MA OBLIG SA DESPAGUBESC ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu clauze ciudate antoniocarsa antoniocarsa Buna ziua! Am nevoie de un raspuns cu privire la un contract de munca, care dupa parerea mea este cam dubios. Doresc sa inchei un contract de munca pe ... (vezi toată discuția)