Buna ziua,
Astazi am dus intr-un service al unei renumite firme un produs pentru ca s-a defectat. Acesta nu mai era in garantie, urmand ca eu sa suport costurile de constatare si eventual de reparatie al produsului.
Dupa 1 ora si ceva sunt chemat la service pentru a ridica produsul si a mi se comunica ca nu se poate rezolva decat prin inlocuirea unei piese extrem de scumpe. Am refuzat inlocuirea piese si am platit constatarea.
Ajung cu produsul acasa si constat ca acesta nu mai facea nimic cand il bagam in priza, eu ducand produsul in service pentru cu totul si cu totul o alta problema.
Ma intorc inapoi la service unde le spun ca produsul inainte de a veni cu el la service functiona mai putin o anumita partea care nu ma deranja. Acolo a fost chemat tehnicianul care a lucrat la produsul meu care mi-a spus ca din cauza ca traseele electronice sunt foarte subtiri s-au exfoliat cand a facut constatarea.
Cu toate acestea si-a recunoscut vina si au primit produsul inapoi sa incerce sa il remedieze.
Dupa alte 2 ore am revenit la ei sa ridic produsul, care de data asta parea ca ar functiona asa cum l-am predat prima data. Mentionez ca a doua oara nu s-au facut nici un fel de formalitati de primire in service, zicand ca astfel nu mai trebuie sa suport, eu, cheltuielile de constatare sau reparatie.
Am ajuns acasa cu produsul si l-am desfacut si eu. Ce am gasit inauntru m-a lasat socat. Placa electronica in zona defectului era pur si simplu arsa, ceea ce nu era inainte sa duc produsul in service.... iar piesa in cauza nici macar nu era lipita corect pe pozitie. Se poate observa cum au sarit stripi de fludor de la lipire cat si unele contacte par a se intersecta din cauza lipiri foarte proaste.
[ link extern ]
Ce pot sa fac in cazul asta?