avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Act de adjudecare


Buna ziua,

Am adjudecat cota de 1/2 dintr-un imobil casa de locuit, debitorul nu doreste sa evacueze de buna voie imobilul , nici nu doreste sa plateasca o chirie minima pentru ca ocupa acest spatiu abuziv, atat eu cat si celalalt coproprietar dorim sa inchiriem imobilul deoarece legal nu avem posibilitatea sa facem evacuarea pana in luna martie, si exista riscul de a distruge imobilul.

Cum se procedeaza in acest caz?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:36, 12 Decembrie 2015
Ii puteti cere bani in instanta pt lipsa de folosinta. Nu stiu ce altceva sa faceti cat nu il puteti evacua.
Celalalt proprietar ar trebui sa ceara evacuarea lui in instanta, poate termina pana in martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil aflat in coproprietate alexandru0909 alexandru0909 Buna ziua, Un coproprietar a unui imobil poate incheia un contract de comodat sau inchiriere cu o terta persoana fara acceptul celuilalt ... (vezi toată discuția)
Evacuare debitoare MIHAELAX MIHAELAX Buna ziua, Am calitatea de creditor si doresc sa adjudec in contul creantei cota de 1/2 din imobil casa de locuit, bunul imobil nu e partajabil in natura, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru lipsa de folosinta kukuk kukuk Detin cota de 1/3 dintr-un imobil [act de proprietate intabulat in c.f.].Ce sanse ar fi sa obtin in instanta o chirie lunara de la cei care locuiesc in imobil? ... (vezi toată discuția)