avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar solutionat fara declaratiile invinuitilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar solutionat fara declaratiile invinuitilor

Buna ziua,

Am depus plangere penala pentru acte false cu care s-a incercat inlaturarea mea din dreptul legal de mostenire.

Actele au fost dovedite ca fiind false, insa procurorul de cauza a solutionat dosarul fara audierea invinuitilor, dandu-le castig de cauza invinuitilor.
Avocatul pe care l-am platit in cauza a fost umilit si el (legea imi dadea castig de cauza insa procurorii si judecatorii le-au tinut partea invinuitilor).

Am parcurs toate etapele procesului.

Nici CSM-ul nu a dorit sa vada acest abuz din partea procurorului si al judecatorilor.

Prin urmare:
1. Pentru a-mi castiga cheltuielile de judecata si cele efectuate cu judecata, ce as putea sa fac?
2. Se poate redeschide cauza daca am o sentinta penala definitiva a CA prin care dispunea aflarea adevarului in dosarul fara declaratiile invinuitilor?
3. Cine poate trage la raspunde procurorii si judecatorii care au facut acest abuz?
4. Se poate implica DNA-ul in abuzurile procurorilor si al judecatorilor? (procurorii si judecatorii protejeaza invinuitii)
5. Dupa terminarea tuturor acestor abuzurilor, prin buna vointa unor functionari publici am descoperit probe noi prin care am fost fraudat din dreptul legitim de mostenire. Am depus din nou plangere penala care a ajuns la acelasi parchet. De 5 ani nu s-a rezolvat nimic. Procurorii care solutioneaza plangerea noua ii protejeaza pe procurorii care am solutionat dosarul fara declaratiile invinuitilor. Ce as putea sa fac?
6. Cine ar putea trace la raspundere invinuitii, fiindca procurorii nu vor?(invinuitii sunt functionari publici in adminitratia locala)

Multumesc anticipat!
Cu deosebit respect.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:19, 14 Decembrie 2015
Ati avut avocat de la inceput, din faza de urmarire penala? Initial s-a dispus trimiterea in judecata sau nu?
Da, am avocat de la inceput. S-a dat NUP fara declaratiile invinuitilor. Am contestat la Prim Procuror, in faza de judecata. Iar la Tribunal am avut un judecator cu o opinie divergenta. (am pierdut cu 2 la 1).
Avocatul meu a iesit plangand din sala pentru umilinta suferita, dupa 40 de ani de meserie a pierdut cu dreptatea in mana.
Este neplacut sa pierzi la voturile judecatorilor...cu 1-2...
Am patit si eu dar pe ceva ce legea nu prevedea...la acea vreme...desi era mai mult decat corect asa...
Culmea a fost ca presedintele de complet a considerat ca mine dar ceilalti judecatori au apreciat altfel...
Este neplacut...

La mine s-a modificat legea de la sine ca era gresita tare...dar...prea tarziu...ca era ceva de mare graba...

In cazul dvs. doar la CEDO mai puteti incerca deoarece in tara s-a terminat.
A intervenit prescriptia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare camera de consiliu. cedo?!? Cristian Enache Cristian Enache Va salut. Am incercat sa aduc in fata instantelor un infractor care m-a inselat intr-o conventie. Am cumparat de la el un autoturism, caruia in prealabil i-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie. chris_d chris_d Buna ziua. Ce mi se poate intampla daca sesizez organele de urmarire penala in legatura cu faptul ca o declaratie a mea data la politie ar fi putut fi ... (vezi toată discuția)
Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)