Buna seara,
am o intrebare(si evident si o situatie in care ma aflu) mai dificila. Mama mea are o mostenire- 2 terenuri, impreuna cu fratele ei, din partea parintilor lor. Unchiul meu(adica fratele ei) a facut succesiunea prin instanta caci mama mea are probleme psihice si nu vroia sa faca succesiunea. Ea locuieste pe strazi desi ar putea sa aiba o locuinta prin aceasta mostenire dar ea prefera sa stea asa, pe strazi si sa proneasca n-spe procese nefondate impotriva unchiului si multor alte persoane despre care crede ea ca ii vor raul. Ea risca sa piarda terenul daca nu face ceva, si daca ea il pierde evident pierd si eu orice sansa de a avea o casa. Ea a fost internata la Spitalul Obregia 1 luna de zile la non-voluntari, in urma unei incaierari intr-o institutie publica, dar fara rezultat in urma tratamentului. Doctora psihiatra mi-a spus ca sufera de tulburari de personalitate - paranoide, anxioase si ca practic asa e felul ei, ca nu se va schimba vreodata. Din pacate nu se poate locui cu ea in casa caci este ingrozitoare - foarte agitata si in multe cazuri devine si agresiva .
Intrebarea mea este ce pot face in acest caz?
Sper sa ma-ndrume careva si multumesc anticipat!...
p.s. am incercat sa expun situatia cat mai succint posibil. Tatal meu este decedat. Daca nu au fost intelese anumite aspecte voi raspunde la intrebarile ulterioare.
da, ma gandeam la asta, dar daca va trebui sa locuiasca cu mine si familia mea? eu am un copil si nu - mi pot permite a locui impreuna cu ea...fiind in stare de fel si fel de lucruri.. si din cate am inteles daca - mi va fi incredintata va trebui sa locuiasca cu noi..nu?
Mostenire
Andreeaf
Buna seara,
vin si eu cu o intrebare, poate stie careva...ce as putea face.
Mama mea are ca mostenire, din partea parintilor ei, un teren, Succesiunea ... (vezi toată discuția)