avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Finalitate contract servicii date Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Finalitate contract servicii date Vodafone

Am avut un contract de date cu Vodafone, achizitionand si o tableta. Am terminat respectivul contract si doresc deblocarea tabletei respective. Doua intrebari am: este legal sa imi prelungeasca automat contractul fara sa ma intrebe de sanatate? A doua intrebare este: este legal sa imi ceara taxa de deblocare a terminalului desi am terminat contractul?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 20:00, 13 Decembrie 2015
1. Daca nu v-ati exprimat expres dorinta de incetare a contractului in termenul de 30 zile inaintea expirarii sale (cautati la art. "Incetarea contractului") se considera prelungire tacita.
2. Taxa de deblocare a terminalului nu are legatura cu contractul la care faceti referire ... aceeasi taxa v-o cere si un service GSM pentru deblocare, desi nu ati cumparat tableta de la dansii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii- nelamurire ais ais Buna seara! Am o situatie in care, eu, persoana fizica, am avut un contract de prestare sevicii cu firma Canal S pe 2 ani de zile, respectiv 28mar ... (vezi toată discuția)
Probleme contract rcs&rds serena82 serena82 Am un contrat cu cei de la RDS de mai multi ani, drept pentru care anul trecut am beneficiat si de o tableta gratis si am extins valabilitatea contractului cu ... (vezi toată discuția)
Prelungirea abonamentului de telefonie mobila fara acord Iasmina09 Iasmina09 Buna ziua, Intampin o problema ca marea companie Vodafone, aprox acum trei saptamani am primit un telefon de la un consultant pentru prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)