avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cont bancar

Buna seara,

Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea problema:
-Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa si nu am mai primit drepturile salariale pe ultimele 4 luni lucrate (inclusiv cu zile de concediu neefectuate)
-Intrucat au trecut mai mult de 18 luni as dori sa inchid contul bancar atasat cardului pe care il utilizam pentru incasarea salariului.In acest caz va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa ii instiintez ca inchid respectivul cont si sa le comunic un alt cont in care sa vireze drepturile neincasate (deoarece nu stiu cat se va mai prelungi perioada).
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:34, 14 Decembrie 2015
Nu inteleg de ce sa va schimbati contul. Acest cont necesita o intretinere lunara, bani care sau strans pe minus in toata aceasta perioada. Daca doriti sa inchideti contul, trebuie sa mergeti la banca, vedeti care este situatia si puteti sa va deschideti un alt cont, cereti un extras pe care il comunicati societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card bancar senzorik senzorik Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie .. Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Pfa inchis dar contul bancar aferent, nu cristiansr cristiansr Buna ziua, Am avut pfa deschis cu un cont de euro atasat. Vara trecuta am inchis pfa-ul dar contul bancar a ramas deschis, si am mai primti bani pe acest ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)