avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INDEMNIZATIE PENTRU MENTINEREA SANATATII SI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INDEMNIZATIE PENTRU MENTINEREA SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA

Lucrez in Asistenta sociala, respectiv DGASPC, as dori sa stiu mai multe despre aceasta indemnizatie, in ce conditii se acorda si ce baza legala exista pentru ea ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Geo02 , utilizator 18:22, 22 Decembrie 2015
Drepturile pentru menţinerea sănătăţii şi securităţii în muncă acordate de angajator salariaţilor trebuie sa fie prevazute in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia.
Va multumesc pentru raspuns...il vom introduce acest drept in ccm !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale ... Ioan ciuc Ioan ciuc Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale se aplica ? ( Lucrul cu substanțe toxice , periculoase / freoni etc / lucrul la înălțime ... (vezi toată discuția)
Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare bunica ContSters245954 ContSters245954 Buna ziua, As dori sa stiu daca se acorda ajutor de inmormantare unui salariat pentru decesul bunicii, si daca da care este valoare ajutorului si cum se va ... (vezi toată discuția)