avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abonament parcare auto
Discuție deschisă în Executare silită

Abonament parcare auto

Buna ziua. Am o nelamurire in privinta unei taxe pentru un loc de parcare. Aceste tarife pentru locurile din parcare apartin de SUPAGL BRAILA si sunt stabilite prin HCLM. In 2008 am incheiat un contract cu dumnealor pt 1 an de zile si in 2012 m-am trezit cu acest contract prelungit pe 3 ani,( cu toate ca prelungirea se face de catre chirias prin act aditional) si cu o suma de plata de 348 lei + penalitati , in jur de 1000 lei total. In 2012 am facut contestatie la executare ( pt poprire pe contul de salariu)si am aratat ca nu mai locuiesc in zona tot din 2008 si am avut castig de cauza. In 2014, iar am contestat in instanta si am castigat din nou. Acum, in dec 2015 am primit iarasi adresa pt poprire pe conturi!!!! la serviciu pt aceeasi speta, doar ca o incadreaza de fiecare data la alt articol din alta lege. Va intreb cat timp trebuie sa-i mai dau in judecata sau ce alta solutie as avea ? E nevoie sa fac plangere penala? Acest serviciu administrativ nu are avocat sau consilier juridic, pentru ca articolul la care incadreaza aceasta speta nu are nicio legatura cu taxa platita in baza unui contract( de exemplu art. 85 alin.1 proced fisc)
Cel mai recent răspuns: adyana_laur@yahoo.com , utilizator 14:09, 14 Decembrie 2015
1-Locurile de parcare se concesioneaza anual
2-Formulati contestatie la executare,anexati hotararile judecatoresti anterioare
3-Daca v-ati mutat de la adresa pentru care a fost incheiat contract de concesiune loc de parcare,ati anuntat oficial ca reziliati contractul de concesiune ?
Daca detineti dovada ca ati informat oficial serviciul specializat din primarie,anexati la contestatie documentul justificativ
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
ynocentta, utilizator
AS PUTEA SA FAC PLANGERE PENALA? DACA MERG PE PARTEA CU INSTANTA, O TIN ASA IN FIECARE AN...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de veci - in conditiile date sunt cumparate sau concesionate? carmen bodeanu carmen bodeanu In anul 1994,parintii mei \\"cumpara\\"de la o parohie 2 locuri de veci;actul incheiat este o adeverinta cu stampila parohiei in care se spune:\\"se adevereste ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament în sectorul 6. fostul proprietar ... Oana pop Oana pop Am cumpărat un apartament în sectorul 6. Fostul proprietar a încheiat un contract de comodat cu un vecin pt locul de parcare atribuit apartamentului meu. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua. As dori si eu o opinie in legatura cu o citatie pentru somatie de plata din partea serviciului (SUPAGL) pentru un contract de abonament pentru ... (vezi toată discuția)