avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordonanta de plata

Buna ziua.
As dori si eu o opinie in legatura cu o citatie pentru somatie de plata din partea serviciului (SUPAGL) pentru un contract de abonament pentru un loc de parcare, incheiat in noiembrie 2008 si pentru care eu am facut o instiintare pt. renuntarea la acest loc de parcare ,deoarece acesta era mereu ocupat cu tomberoanele de gunoi.
Insa surpriza a fost zilele acestea cand am primit citatia pt ordonanta de plata,care cuprinde perioada 2008-2011.
In contract apar 2 articole astfel:
3.2 Durata contractului este de la 01.12.2008 pana la 31.12.2008.
3.3 Dupa expirarea duratei contractului ,acesta se prelungeste de drept pe o perioada de 3 ani, daca nu se solicita rezilierea de catre una din parti in termen de 30 zile inaintea datei de expirare a acestuia.
As dori sa stiu daca aceasta clauza de prelungire ,de 3 ani, a contractului este abuziva sau nu.
Precizez ca acel loc de parcare nu a fost utilizat, iar pentru acea instiintare nu am primit nici nr. de inregistrare.
Ce as putea sa fac? Sa platesc suma pe care ei o solicita sau sa ma prezint in instanta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 18:12, 27 Noiembrie 2012
Buna ziua!

Dincolo de cele invederate de dumneavoastra, exista aspecte care nu pot fi sesizate decat de un ochi avizat, dupa ce i s-au prezentat inscrisurile in cauza.

Ca atare, va sfatuiesc sa consultati un avocat si in fapt, nu doar scriptic.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa parcare alwssa alwssa In 2008 am completat o cerere pentru un loc de parcare crezand ca este doar pentru 3 luni. Acum in 2014 am primit prin posta o instiintare ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Obligatiile firmelor la expirarea contractelor adelame adelame am si eu o intrebare....in legatura cu o firma cablu TV: la expirarea unui contract nu sunt obligati sa anunte ca nu vor mai exista extraoptiunile??? (de ... (vezi toată discuția)
Amplasare pubela la bloc IuliaIvan IuliaIvan Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani. Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului. ... (vezi toată discuția)