Buna ziua.
As dori si eu o opinie in legatura cu o citatie pentru somatie de plata din partea serviciului (SUPAGL) pentru un contract de abonament pentru un loc de parcare, incheiat in noiembrie 2008 si pentru care eu am facut o instiintare pt. renuntarea la acest loc de parcare ,deoarece acesta era mereu ocupat cu tomberoanele de gunoi.
Insa surpriza a fost zilele acestea cand am primit citatia pt ordonanta de plata,care cuprinde perioada 2008-2011.
In contract apar 2 articole astfel:
3.2 Durata contractului este de la 01.12.2008 pana la 31.12.2008.
3.3 Dupa expirarea duratei contractului ,acesta se prelungeste de drept pe o perioada de 3 ani, daca nu se solicita rezilierea de catre una din parti in termen de 30 zile inaintea datei de expirare a acestuia.
As dori sa stiu daca aceasta clauza de prelungire ,de 3 ani, a contractului este abuziva sau nu.
Precizez ca acel loc de parcare nu a fost utilizat, iar pentru acea instiintare nu am primit nici nr. de inregistrare.
Ce as putea sa fac? Sa platesc suma pe care ei o solicita sau sa ma prezint in instanta.
Va multumesc.
Dincolo de cele invederate de dumneavoastra, exista aspecte care nu pot fi sesizate decat de un ochi avizat, dupa ce i s-au prezentat inscrisurile in cauza.
Ca atare, va sfatuiesc sa consultati un avocat si in fapt, nu doar scriptic.
Taxa parcare
alwssa
In 2008 am completat o cerere pentru un loc de parcare crezand ca este doar pentru 3 luni. Acum in 2014 am primit prin posta o instiintare ca am de plata ... (vezi toată discuția)