avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa parcare

In 2008 am completat o cerere pentru un loc de parcare crezand ca este doar pentru 3 luni. Acum in 2014 am primit prin posta o instiintare ca am de plata aproximativ 900 de lei pentru locul de parcare pe o perioada de 3 ani : 2009-2011,contract facut de SUPAGL fara sa ma instiinteze in tot timpul asta si fara sa fiu obligat sa semnez un contract.In tot acest timp ei sustin ca au trimis instiintari dar ele nu au ajuns la mine.
Am fost sa discut cu cei de la SUPAGL ca indiferent daca semnam sau nu contractul lor pe 3 ani , eu trebuie sa platesc parcarea.Am vreo sansa sa scap de aceasta taxa silita sau sunt obligat sa platesc?se poate face vreun recurs pe cale juridica sau ceva de genul asta? efectiv exista un contract nesemnat de mine pe care eu sunt acum obligat sa il respect. ei ma au la mana cu acea cerere care o considera ei mai presus decat contractul. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:29, 4 Ianuarie 2015
Contractul de concesiune spatiu cu destinatia de parcare se incheie anual,putand fi reinnoit periodic
Titularul contractului de concesiune loc parcare,are obligatia sa informeze oficial serviciul specializat din primarie despre interesul de renuntare la contract
Daca nu exista cerere oficiala,autoritatea publica locala,cu scopul acumularii de fonduri la buget,mentine in evidenta contractul respectiv
Daca ati fi depus cerere oficiala,ati fost protejat,dar in lipsa oricarei cereri,este greu sa invocati aparari care eventual sa va exonereze de plata c/v contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament parcare auto adyana_laur@yahoo.com adyana_laur@yahoo.com Buna ziua. Am o nelamurire in privinta unei taxe pentru un loc de parcare. Aceste tarife pentru locurile din parcare apartin de SUPAGL BRAILA si sunt ... (vezi toată discuția)
Renuntare la loc de parcare in brasov Costik36 Costik36 Buna ziua, Detin 2 masini pe numele meu. Un Cielo si un Audi. Dupa ce am cumparat Audi am dat Cielo tatalui meu sa se foloseasca de el. El locuieste ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua. As dori si eu o opinie in legatura cu o citatie pentru somatie de plata din partea serviciului (SUPAGL) pentru un contract de abonament pentru ... (vezi toată discuția)