avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Renuntare la loc de parcare in Brasov
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Renuntare la loc de parcare in Brasov

Buna ziua,

Detin 2 masini pe numele meu. Un Cielo si un Audi.

Dupa ce am cumparat Audi am dat Cielo tatalui meu sa se foloseasca de el. El locuieste mai mult la tara in Jud. Olt si vine aproximativ odata pe saptamana acasa in Brasov.

Eu am avut un loc de parcare pentru Cielo si ne-am gandit sa mai cumparam unul pentru tatal meu sa aibe unde sa parcheze. Am platit al doilea loc de parcare pentru 3 luni, pana in 2015 Decembrie.

Deoarece tatal meu a venit de 4 ori in aceste 3 luni am decis ca nuy merita sa il tinem. Problema este ca primaria Brasov ma obliga sa il platesc in continuare desi nu mai doresc sa il folosesc. Am inteles ca trebuie sa ma mut sau sa vand masina. Problema mea este ca tatal meu este cu domiciliul tot in Brasov la aceeasi adresa ca si mine.

Am facut cerere de renuntare la parcare inainte de 31 Martie, am atasat cartea funciara a cladiri pe care o detine la tara si i-am facut contract de donatie pe Cielo.

Acum a venit o hartie de la primarie ca sa fac dovada ca tatal meu nu sta la mine in apartament. Nu stiu ce sa fac ca sa mai scap de locul acela.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:29, 13 Aprilie 2016
Costik36 a scris:

ne-am gandit sa mai cumparam unul pentru tatal meu sa aibe unde sa parcheze.

Daca este loc de parcare asigurat pe domeniul public de catre primarie,este vorba despre contract anual de concesiune-respectiv utilizatorul beneficiaza pe perioada determinata de dreptul de folosinta
Dv nu ati cumparat locul de parcare ,ci ati achitat taxa anuala de concesiune
Dispozitiile in vigoare prevad dreptul concesionarului ,in cazul in care nu mai intelege sa utilizeze locul de parcare ,sa instiinteze oficial serviciul specializat din primarie pana la data de 31 01 a fiecarui an
Depuneti cerere oficiala la serviciul din primarie prin care informati ca renuntati la locul de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare sector 6 Alexandra2888 Alexandra2888 Buna ziua, Detin in sectorul 6 un loc de parcare de peste 20 de ani pe care il platesc anual. Anul acesta am achitat taxa in luna septembrie iar ieri am ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare loc parcare Catalin Ciobanu Catalin Ciobanu Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare al unui vecin, cum este legal sa procedez in conditiile in care din ce am inteles nu se pot cesiona de la ... (vezi toată discuția)
Loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi) sanda procop sanda procop Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector ... (vezi toată discuția)