avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare sector 6
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare sector 6

Buna ziua,
Detin in sectorul 6 un loc de parcare de peste 20 de ani pe care il platesc anual. Anul acesta am achitat taxa in luna septembrie iar ieri am primit prin posta un bilet prin care se mentioneaza faptul ca am pierdut acel loc pentru ca taxa trebuia achitata pana in februarie.
Exista o lege/ hotarare in acest sens?
Imi pot redobandi dreptul asupra locului de parcare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:21, 13 Decembrie 2017
Impozitele se platesc pana in martie la locurile de parcare.Locul acela nu-l mai vedeti.Daor daca mai sunt altele,tot asa,neplatite.
Concesionarii locurilor de parcare detin obligatia sa informeze serviciul din primarie pana la 15 ianuarie a.c despre interesul de a renunta la locul de parcare si de a achita integral c/v taxa concesiune pana in data de 31 martie a.c
Au fost ani in care guvernul a prelungit termenul de plata
In cazul in care concesionarul nu achita taxa de parcare in termenul legal prevazut,autoritatea locala considera ca acesta nu mai doreste reinnoirea contractului de concesiune,locul este liber si din interes pecuniar are dreptul sa realoce acel loc de parcare potentialului interesat
Daca nu ati achitat taxa in termen legal primaria a incheiat nou contract de concesiune
Daca mai exista locuri de parcare in acea baterie,puteti incheia si dv nou contract de concesiune si eventuial puteti negocia cu cel care utilizeaza fostul dv loc de parcare sa faceti schimb
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract autorizatie de parcare rosu_doina57 rosu_doina57 m-am prezentat pt achitarea taxei de parcare(sector 6) iar dupa ce s-a incasat o parte din suma mi-a comunicat verbal ca,contractual a fost reziliat in data de ... (vezi toată discuția)
Locul de parcare ancanicoleta1987 ancanicoleta1987 As dori sa stiu in legatura cu locurile de parcare,care este legea in cazul in care propietarul ocupa locul cu o masina vechea nefolosibila si a abandonat-o , ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare adp Claudiu Ionescu Claudiu Ionescu buna ziua, ieri ma fost sa platesc locul de parcare. Mi s-a spus ca este prea tarziu si deja s-a alocat acel loc cu contract altui vecin. Am acel loc de 10 ... (vezi toată discuția)