avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de parcare ADP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de parcare ADP

buna ziua,
ieri ma fost sa platesc locul de parcare. Mi s-a spus ca este prea tarziu si deja s-a alocat acel loc cu contract altui vecin.
Am acel loc de 10 ani. Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:00, 3 Aprilie 2018
Fiecare sector are reglementata problema locurilor de parcare printr-o hotarare de consiliu local.Daca trebuia sa platiti pana la sf primului trimestru si nu ati facut-o locul a fost repartizat unui cetatean care a miscat din urechi,Nu va ramane decat sa discutati poate gasiti vreun binevoitor,,,,
Atat timp cat dv in termenul legal nu ati achitat suma afaerenta contract concesiune,autoritatea publica locala are dreptul sa dispuna dupa propriul interes pecuniar sa realoce locul de parcare altui solicitant care sa chite c/v
Nu mai puteti obtine acelasi loc parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract autorizatie de parcare rosu_doina57 rosu_doina57 m-am prezentat pt achitarea taxei de parcare(sector 6) iar dupa ce s-a incasat o parte din suma mi-a comunicat verbal ca,contractual a fost reziliat in data de ... (vezi toată discuția)
Parcare sector 6 Alexandra2888 Alexandra2888 Buna ziua, Detin in sectorul 6 un loc de parcare de peste 20 de ani pe care il platesc anual. Anul acesta am achitat taxa in luna septembrie iar ieri am ... (vezi toată discuția)