avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locul de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locul de parcare

As dori sa stiu in legatura cu locurile de parcare,care este legea in cazul in care propietarul ocupa locul cu o masina vechea nefolosibila si a abandonat-o , aceasta fiind ridicata de politia locala ,propietarul nu pierde dreptul la acest loc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 10 Februarie 2017
In cazul in care proprietarul bunului mobil are achitata taxa de concesiune loc parcare pe anul in curs,legal acesta detine calitatea de concesionar cu drept de folosire
in situatia in care titularului contratului de concesiune informeaza serviciul specializat de interesul de renunytare la locul de parcare,primaria locala in calitate de proprietar al spatiului poate dispune dupa propriul interes realocarea spatiului respectiv,prin incheierea de nou contract de concesiune in favoarea altui solicitant
In cazul unui loc de parcare nefolosit,persoana interesata poate face demersuri la serviciul specializat din primarie pentru verificare situatie,eventual incheiere decontract de concesiune
Locurile de parcare asigurate de catre autoritatea publica locala intra sub incidenta HCL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare sector 6 Alexandra2888 Alexandra2888 Buna ziua, Detin in sectorul 6 un loc de parcare de peste 20 de ani pe care il platesc anual. Anul acesta am achitat taxa in luna septembrie iar ieri am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract autorizatie de parcare rosu_doina57 rosu_doina57 m-am prezentat pt achitarea taxei de parcare(sector 6) iar dupa ce s-a incasat o parte din suma mi-a comunicat verbal ca,contractual a fost reziliat in data de ... (vezi toată discuția)
Preluare loc parcare? dupa cumparare imobil blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4. Se poate prelua ... (vezi toată discuția)