avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conditii restituire bani ochelari vedere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conditii restituire bani ochelari vedere

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un client care-si face consultatie si ochelari, si caruia i se explica distantele la care poate privii cu respectivii ochelari, el fiind de acord in prealabil, la ridicarea ochelarului nu este multumit pt ca nu acopera o alta distanta decat cea pt care este facut ochelarul, poate cere banii inapoi? Daca puteti dezbate un pic subiectul...

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters277082 , utilizator 14:17, 14 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)
Buna, luna asta am fost la o clinica destul de renumita pentru ... Elennaaaa Elennaaaa Buna, Luna asta am fost la o clinica destul de renumita pentru schimbarea ochelarilor. Am făcut controlul, totul okei, doar ca optometristul, a greșit ... (vezi toată discuția)