avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna, Luna asta am fost la o clinica destul de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna, Luna asta am fost la o clinica destul de renumita pentru ...

Buna,
Luna asta am fost la o clinica destul de renumita pentru schimbarea ochelarilor. Am făcut controlul, totul okei, doar ca optometristul, a greșit prescripția si in Loc de -0.5 cilindru, mi a trecut -3.5 la ochiul stâng. Eu am fost cu prescripția in alt magazin si mi am făcut ochelari, pentru ca in respectivul loc nu am găsit nicio rama care sa mă avantajeze. Acum trebuie sa fac alt control si sa comand alta lentila, pentru ca nu văd cu cea cu cilindrul de -3.5. Ma interesează unde m as putea adresa pentru a le face o plângere? Știu ca banii pe lentila(550 de lei, pentru ca lentila cu asemenea cilindru se face pe comandA) aceea nu ii pot recupera, dar totuși nu vreau sa las lucrurile așa.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Elennaaaa , utilizator 18:33, 22 Octombrie 2022
Sesizați ANPC.Puteti încerca în prealabil , o discuție ,notificare cu reprezentanții cabinetului respectiv daca nu rezolvați aveti varianta ANPC.


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sesizați ANPC.Puteti încerca în prealabil , o discuție ,notificare cu reprezentanții cabinetului respectiv daca nu rezolvați aveti varianta ANPC.

Buna ziua,
Luni intentionez sa mă duc in alt centru pentru alta consultație, apoi sa mă duc la cei de la lensa si sa ii întreb de ce sunt atât de diferite dioptriile. După care o sa ajung la ANPC. As vrea totuși sa știu dacă mă poate afecta cu ceva faptul ca a fost consultație gratuită.

Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)
Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu gresita suciu_diana suciu_diana Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in situatia pe care o descriu mai jos: Acum 3 ani - 02.04.2012 mi-am facut, la o firma de specialitate, o pereche de ... (vezi toată discuția)