Am avut un accident rutier pt neacordare de prioritate in urma caruia un politist m-a trecut pe mine vinovata, am contestat asta in instanta(hotararea fiind definitiva si irevocabila), am castigat..acuma nelamurirea vine de la faptul ca respectiva persoana care m-a accidentat si care in urma procesului a iesit ea vinovata ..si-a vandut masina imediat ce a aflat ca a pierdut procesul, iar eu as fi dorit sa imi dea mie asigurarea lui obligatorie sa imi repar masina, sau bani(mentionez ca respectiva persoana nici nu vrea sa auda de bani, cu toate ca el si-a facut masina pe asigurarea mea), cum as putea sa procedeaz ca sa ma despagubeasca?care sunt modalitatile? sa ma duc la politiea rutiera sa le spun? sau cum ar trebui sa procedez..
Va multumesc tuturor care ar putea sa ma ajute cu un sfat
...sincer nu cred ca ati mai putea rezolva ceva..puteti incerca sa depuneti o plangere la politie in urma hotararii..sau sa cadeti la un acord cu persoana ...cam dificila problema
si politia ce ar putea sa faca? sa il determine sa ma despagubeasca sau cu ce ar putea sa ma ajute politia ca sa imi rezolv problema adica sa imi repar masina, deoarece nu as dori sa ajung pe la proces destul ca am 2 ani de zile de cand m-am judecat..si 2 zile de cand e definitiva hotararea
Din p.v. de accident sau in orice alt document(dosar de dauna), aflati asiguratorul si nr. politei RCA.Mergeti atat la acesta cat si la asiguratorul dv. cu hotararea definitiva si irevocabila si solicitati:
-deschiderea dosarului de dauna la asiguratorul lui;
-recuperarea platii facute de asiguratorul dv.(care va va ajuta in dosarul nou deschis)
Va urez succes!Veti avea:thumbup:
Problema e ca nu am putut afla unde a avut el asigurarea obligatorie, deoarece am inteles ca daca am hotararea definitiva ma pot duce direct la siguratorul lui si ma poate despagubi, dar respectiva persoana nici nu a vrut sa stea la discutie cu mine zicandu-mi "ti-am facut felul , ti-am aratat ca nu ai ce sa imi faci mie", totusi unde as putea sa aflu dupa nr masinei udne si-a facut el asigurarea,deoarece el si-a vandut masina, in prezent nu are nici o masina
Nu are relevanta imprejurarea ca si-a vandut masina.
Puneti-i in vedere ca daca nu va indica numele asiguratorului veti apela la un executor.
Poate in acest fel se gandeste sa discute.
Accident auto
anamariamed
Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto.
Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)