Am avut un accident rutier pt neacordare de prioritate in urma caruia un politist m-a trecut pe mine vinovata, am contestat asta in instanta(hotararea fiind definitiva si irevocabila), am castigat..acuma nelamurirea vine de la faptul ca respectiva persoana care m-a accidentat si care in urma procesului a iesit ea vinovata ..si-a vandut masina imediat ce a aflat ca a pierdut procesul, iar eu as fi dorit sa imi dea mie asigurarea lui obligatorie sa imi repar masina, sau bani(mentionez ca respectiva persoana nici nu vrea sa auda de bani, cu toate ca el si-a facut masina pe asigurarea mea), cum as putea sa procedeaz ca sa ma despagubeasca?care sunt modalitatile? sa ma duc la politiea rutiera sa le spun? sau cum ar trebui sa procedez..
Va multumesc tuturor care ar putea sa ma ajute cu un sfat
Am fost astazi la sediul firmei de asigurari unde si-a facut asigurarea d-nul care m-a accidentat si mi-au zis ca ei nu pot sa imi faca o copie dupa asigurarea lui deoarece nu au acest drept cu toate ca eu le-am aratat hotararea judecatoreasca def+irev, offf sa mai ma duc odata la politie sa fac plangere (si ce ar trebui sa le spun ..ce fel de plangere sa fac, pentru distrugere ca ala nu mi-a dat asigurarea sau sa fac plangere la firma respectiva de asigurari ca nu vreau aia sa imi dea asigurarea d-nului care m-a accidentat)...Va multumesc tuturor care ma pot ajuta
Depuneti o avizare de dauna , pe baza datelor pe care le aveti din p.v. politie, atasati copia p.v. .Daca nu o primesc direct, trimiteti-o prin posta pentru a avea dovada necesara actionarii in judecata daca nu-i dau curs.(raspuns scris negativ motivat) Dupa 2-3 zile mergeti cu copia trimisa prin posta si solicitati personal un un raspuns motivat, avand/aratand si copia cererii de chemare in judecata.
Important este sa trimiteti scrisoarea la unitatea emitenta a asigurarii si nu la un alt sediu al asiguratorului RCA.
off...PV nu il mai am, dupa ce am castigat procesul l-am aruncat...in schimb am xerox la el......e bun si ala sau imi trebuie originalul pe care nu il mai an:(((((((((((((
Accident auto
anamariamed
Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto.
Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)