avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract reziliat furnizor cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract reziliat furnizor cablu

Cand am reziliat contractul cu RCS-RDS , in mai 2014 , nu am inapoiat in acel moment si aparatura de la ei pe care o aveam in custodie ( receiver +telecomanda+ cartela) .As dori sa stiu - legal , la momentul acesta , ce obligatie mai am eu fata de dansii ? Intreb aceasta deoarece cu cateva saptamani in urma am fost sunata de un tehnician de la ei (care probabil tine stocul aparaturii ) si mi s-a pus in vedere sa predau aparatura caci altfel sunt buna de plata contravalorii ei .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 5 Ianuarie 2016
aparatura va e data in custodie, despre obligatiile dvs cititi in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)