Am constituit garantia de participare prin polita in cuantumul stabilit de autoritatea contractanta din data de 11.12.2015 (data la care are loc licitatia).Precizez ca termenul limita de depunere a ofertelor era in data de 10.12.2015 , ora 16.00.
Garantia am constituito pe o perioada de 90 de zile , asa cat cerea in Fisa de date......ba chiar mai mult cu o zi 91 de zile perioada de valabilitate.
Autoritatea contractanta mi-a respins oferta pe motiv ca nu am constituit garantia de participare din data de 11.12.2015 .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat , cum as putea sa contracarez decizia autoriatatii contractate, avand in vedere ca practice garantia sa depus in cuantumul cerut si in numarul de zile care s-a cerut in Fisa de date .S-a mai intalnit cineva cu aceasta speta ?
Avand in vedere ca data depunerii nu coincide cu data licitatiei si practic autoritatea contractanta nu putea sa beneficieze de acesata garantie decat din data deschiderii licitatiei.
Va multumesc frumos si astept un sfat de la dumneavoastra.
Nu inteleg cum nu ati constituit garantia din data de 11 ?
Ea trebuie sa fie valabila 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor, stabilit prin anuntul de participare.
Daca era asa, solutia este sa contestati la CNSC in termenul legal de 5/10 zile dela comunicarea deciziei de respingere (probabil data semnarii procesului -verbal de deschidere).
Decizie cnsc
heta1982
Buna ziua,
1.Am primit decizia CNSC ca fiind admisa contestatia (eu fiind AC). Care sunt pasii? Presupun ca trebuie sa transmit tuturor ofertantilor ... (vezi toată discuția)