avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea apartamentelor din fondul locativ de stat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea apartamentelor din fondul locativ de stat

Buna ziua,

Cine are obligatia legala de a reabilita apartamentele din fondul locativ de stat, primaria sau administratorul fondului locativ de stat adica societate din subordinea primarie?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:29, 14 Decembrie 2015
Primaria care este proprietarul direct al apartamentelor. Daca s-ar solicita extras CF in extras ar aparea ca proprietar primaria nicidecum administratorul.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)
Folosinta sau cumparare teren statul roman andreimargaa andreimargaa Buna ziua, de 11 ani am achizitionat o cladire prin licitatie de la o Societate Cooperatista. Existau 2 cladiri, propietar cladiri Societatea Cooperatista, ... (vezi toată discuția)
Duplicat act proprietate alexc88 alexc88 Buna ziua, sunt din Ploiesti si am o rugaminte la dvs. Am pierdut actul de proprietate al unui apartament, pentru care urmeaza sa se faca succesiune si ... (vezi toată discuția)