avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CASS

buna ziua,
as vrea sa stiu in anul 2016 un angajat avand contract de munca cu timp partial-2 ore- si un salar aferent de 270 lei pe luna e considerat asigurat la fondul de asigurari sociale de sanatate
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:46, 14 Decembrie 2015
Orice persoana incadrata cu contract de munca cu timp partial sau cu norma intreaga are calitatea de asigurat in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru contractul de munca part-time danapopescu429 danapopescu429 Buna ziua Persoanele care au contract de munca cu jumatate de norma (de tip part-time) beneficiaza de asigurare de sanatate la fel ca si o persoana angajata ... (vezi toată discuția)
Contract munca asociat unic oviiul oviiul buna ziua, sunt asociat unic si administrator la o societate cu raspundere limitata , domeniul de activitate comert, pot sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala angajati program 8 ore morty morty Buna Seara, De curand am semnat reducerea programului la 4 ore de la 8 ore. Am avut nevoie sa fac niste analize si a trebuit sa le platesc deoarece firma ... (vezi toată discuția)