avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca asociat unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca asociat unic

buna ziua,
sunt asociat unic si administrator la o societate cu raspundere limitata , domeniul de activitate comert, pot sa ma angajez cu contract de munca timp partial 2 ore la firma pe care o conduc in functia de administrator sau vanzator?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 22 Septembrie 2015
Buna seara.,
Da, puteti
multumesc pentru raspuns
persoana angajata cu CIM partial 2 ore/zi are calitatea de asigurat la sanatate?
Art. 106 C.mun.
(1) Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
....

Asadar, o persoana incadrata cu contract de munca cu timp partial este asigurata in sistemul pubic de pensii, in sistemul de sanatate si in sistemul asigurarilor de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim de 4 ore pe zi dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua , fiul lucreaza cate 13-14 ore pe zi si cu toate astea a fost pus sa semneze un CIM cu 4v ore pe zi si cu un venit de 525 lei . Intrebare - un ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale salariale mihai-liviu mihai-liviu DACA SUNT ANGAJAT CU NORMA DE 2 ORE BENEFICIEZ DE ASIGURARE MEDICALA? CE ALTE DREPTURI MAI AM? MULTUMESC. (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 ore inainte de pensionare e_a_d e_a_d Mama mea va iesi la pensie peste cateva luni (a primit raspuns de la casa de pensie ca poate sa depuna dosarul incepand cu aprilie anul viitor). Ea are acum ... (vezi toată discuția)