avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTURI LEGALE SALARIALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTURI LEGALE SALARIALE

DACA SUNT ANGAJAT CU NORMA DE 2 ORE BENEFICIEZ DE ASIGURARE MEDICALA?
CE ALTE DREPTURI MAI AM?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 18 Martie 2013
Conform art.106 alin.1 C.mun., salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.

Prin urmare, sunteti asigurat in sistemul de sanatate, in sistemul public de pensii si in sistemul asigurarilor de somaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim de 4 ore pe zi dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua , fiul lucreaza cate 13-14 ore pe zi si cu toate astea a fost pus sa semneze un CIM cu 4v ore pe zi si cu un venit de 525 lei . Intrebare - un ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pe 2 ore AniOevet AniOevet Buna ziua, angajatorul nu poate face carte de munca decat pe doua ora. Eu vreau sa stiu daca beneficiez de asigurare medicala in cazul in care contractul ... (vezi toată discuția)
Contract munca asociat unic oviiul oviiul buna ziua, sunt asociat unic si administrator la o societate cu raspundere limitata , domeniul de activitate comert, pot sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)