avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz asociatie regularizare consum apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz asociatie regularizare consum apa

Buna ziua


Va rog sa imi spuneti daca este legala instituirea prin hotararea asociatiei de proprietari a imposibilitatii de a realiza regularizarea consumului de apa la momentul aducerii consumului real?

Mi se pare complet abuziv, ilogic. Exista vreun text de lege care sa ma sprijine in acest sens?
Practic asociatia m-a dat in judecata pentru o suma de bani nedatorata, mc de apa nefiind in mod real consumati.
Este posibil ca prin instanta sa solicit obligarea asociatiei la efectuarea regularizarii daca ei au hotarat in unanimitate imposibilitatea de a efectua acest demers?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
a89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:25, 17 Decembrie 2015
Gasiti un exemplu de regulament de gestionare a apei in partea dreapta a acestei pagini in "Documente utile". Cu mici modificari acesta poate fi adaptat de orice asociatie si adoptat in comitetul executiv, fiind un instrument foarte bun de lucru pentru administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragerea la raspundere a personelor care nu declara consumurile de apa AncaIo AncaIo Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva ce masuri legale pot fi luate impotriva locatarilor care nu isi declara consumurile lunare reale a apometrelor, iar ... (vezi toată discuția)
Reglare consum apa la pausal boholt boholt Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca exista vreo prevedere legala prin care un administrator al unei asociatii de locatari este obligat sa regleze consumul ... (vezi toată discuția)
Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)