avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... IMI VINE SA URLU CA...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

IMI VINE SA URLU CA...

Ma enerveaza in tara asta mizeria in care politicieni corupti si incompetenti au ajuns sa conduca institutii ale statului fara a avea macar habar de reguli elementare de menegement si care pina la o virsta inaintata nu au condus nici macar o bicicleta...,dar de la semnarea unei adeziuni la partid,au devenit foarte competenti.
Ma exaspereaza ca in 20 ani si-au facut un nume din spaga incasata,ca suntem o tara cu coruptie fara corupti,dar cu spectacol de circ la DNA,cu o justitie fara scrupule,dar cu politicieni cu un simt tactil al dracu de dezviltat.
Imi vine sa urlu cind platesc impozite ca boul,dobinzi la banci private,etc. pentru a primi in schimb,ce , o aspirina pe care o platesc tot din bani mei.
Ma uit cu greata la emisiunile TV,unde politicieni ,care miros a incompetenta profesionala, dar nu numai,ne dau lectii despre cum gestioneaza si administreaza ei banul public si ne explica cum vom trai mai bine daca mai primesc un vot pentru un nou mandat.
Am crezut ca odata cu prezenta liberala pe scena politica vom scapa de comunisti,dar mam inselat.A fost doar o iluzie care a trecut aproape neobservata,lasind in urma un stat mai sarac,oameni mai saraci si cu politicieni mai puternici material si mai corupti.
De aceia si din multe alte motive ,imi vine sa urlu ca ...
Acum in acest moment, sunt suparat pe intreaga clasa politica,pe televiziuni care ne intoxica cu stiri despre si cu politicieni burtosi si urit mirositori,suparat pe mine ca nu am aderat la un partid,poate o duceam mai bine si nu aveam grija zilei de maine,plec la mare si ma arunc in valurii...:)
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 12:16, 4 Septembrie 2009
Si daca te-ai intors sanatos de la mare, Stelian te astept si la munte.
Sa mai discutam de ale nostre si sa uitam politica.....care , la drept cuvant , nu prea ne face bine....;)
avocat_eva_carbunaru a scris:

@QCERT
Cred ca merg la padure. Stii,...ecoul... poate ne aude cineva... totusi
La mare nu te aude nimeni.
S-apoi, merg cu Mihai s-o cautam pe Roxi.:D
Cred ca suntem afectati de canicula! :D
Mai bine termin o intampinare ca voi urla eu luni pe bune.

Asa Eva ...mergem la munte in Muntii Bucovinei ca este racorica...la mare s-ar putea sa ne topim pe canicula asta!
O convingem si pe fata dragutza din zona Sucevei sa vina si ea?
B-):D:P

Eu cred ca, daca urlam, la munte sau la mare, singuri sau in grup, tot nu vom rezolva nimic daca nu ne întâlnim in mod organizat intr-o pădure / indiferent care - important e să nu fie microfoane sau staţii de emisie recepţie prin zona, ca sa "punem ţara la cale" şi să facem un plan de bătaie de comun acord.

Aşa, vom îmbina utilul cu plăcutul si nu ne vom juca de-a v-ati ascunselea cum fac cei pe care ne conduc.
In ceea ce ma priveste, chiar daca nu sunt pe forum, telefoanele mele nu sunt niciodata inchise şi în masura in care pot ajuta, sunati si in cel mai scurt timp promit ca voi gasi o solutie optima, care să fie in asentimentul tuturor.
Mihai, mergem unde vrei tu, si cu cine vrei, numai sa ne ratacim, asa, intr-un concediu de vreo luna, =D> sa uitam de toate!
Si...la munte sa fie!
Marea nu ma vrea! Am vrut sa plec astazi si dimineata ploua cu galeata. :((
Cred ca Stelian n-a vrut s-ajung si eu acolo. X-( Ca cica-s din Tulcea.
avocat_eva_carbunaru a scris:

Mihai, mergem unde vrei tu, si cu cine vrei, numai sa ne ratacim, asa, intr-un concediu de vreo luna, =D> sa uitam de toate!
Si...la munte sa fie!
Marea nu ma vrea! Am vrut sa plec astazi si dimineata ploua cu galeata. :((
Cred ca Stelian n-a vrut s-ajung si eu acolo. X-( Ca cica-s din Tulcea.

Mai bine ca ai stat acasa,draga Eva,a fost doar o zi de plimbare, fara soare si plaja.
Ramine pe alta data...:)

Alte discuții în legătură

Lehamite si riposta ! o discutie ce va fi la moda curand! nucu$ nucu$ [i][b]Aceasta scrisoare circula deja in diaspora.[/b][/i] Dragi romani, de azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat ... (vezi toată discuția)
Refuz! -l-ati citit?? ContSters103249 ContSters103249 De azi refuz sa mai plătesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti ,ne-educati, care nu au in vedere ... (vezi toată discuția)
Linsaj mediatic?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Asist,ca multi alti de fapt,la un linsaj mediatic inpotriva acestei ministrese,Monica Iacob Ritzi... Sunt consternat de lipsa de reactie a organelor abilitate ... (vezi toată discuția)