avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

ce salariu ar trebui să am ca editor imagine, daca am licență luată pe imagine de film și tv?
Am si lucrat 4-5 ani inainte tot pe functia aceasta la altă televiziune.
Acum imi da 770 in mana.
E foarte putin.
Cel mai recent răspuns: danyforever , utilizator 13:59, 15 Decembrie 2015
Dela 01.01.2011 nu mai este obligatorie folosirea unor coeficienti de ierarhizare, decat daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie , indiferent de studiile necesare ocuparii unui post - valabil pentru sectorul privat.

Incepand cu 01.07.2015, salariul minim brut pe economie este de 1050 lei/luna.

In sectorul bugetar, salariile sunt stabilite prin acte normative.
multumesc. Deci e corect cat am. Ma agitam degeaba, ca am terminat pe domeniu si am middle level. Minunat. Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul pentru contabil primar oradea mariaveronica77 mariaveronica77 M-ar interesa sa stiu cu cat se incadreaza un contabil ce face contabilitate primara in oradea salariu brut, dar cel pentru economist. Exista un minim de la ... (vezi toată discuția)
Salariu hr consultanta florina_13 florina_13 Buna ziua, Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie mary7 mary7 Suntem mai multi angajati la o firma care la ora actuala avem salariul de 1050 brut si avem vechime in aceasta societate privata peste 3 ani. Am dori sa stim ... (vezi toată discuția)