avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis anulat

Buna ziua,
In ian 2015,am primit o sentinta de 1 an cu suspendare pt o infractiune la regim circulatie,care a atras anularea permisului.In ianuarie 2016 urmeaza sa dau examen din nou.Cum procedez cu dosarul pt obtinerea unui nou permis?platesc la o scoala de soferi o suma de bani ca si cum as da de permis pt prima data?sau pot sa imi fac singur dosarul si sa il depun la politie si sa platesc masina unei scoli autorizate doar la proba practica?
Cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Anulare permis Ginelinho Ginelinho trebuie sa dau din nou de permis,daca am facut o infractiune in august 2014(am avut o alcoolemie de 0,95 in sange),iar in ianuarie 2015 sentinta a fost de 1 an ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata andres1987andres andres1987andres as vrea sa stiu si eu unde se achita cheltuielile de judecata si in cat timp de la pronuntarea deciziei de catre instanta? daca am suspendare de o luna care a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)