avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord vecini camere video
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord vecini camere video

Buna ziua,
Cine trebuie sa solicite acordul vecinilor dintr-o curte comuna pentru montarea unor camere de supraveghere: unul dintre proprietari (acela care si le monteaza) sau firma contractata pentru montare si mentenanta? Ce se poate intampla daca unul dintre vecini nu este de acord?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:49, 15 Decembrie 2015
Instalarea sistemelor de supraveghere video,legal este permisa numai prin operatori economici acreditati si care detin licenta de la IGPR si SRI
Daca sistemul de supraveghere urmeaza sa fie instalat in proprietate cu mai multi coproprietari,avand in vedere caracterul datelor stocate de catre sistemul de supraveghere este necesar acordul tuturor coproprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii? adina85 adina85 Buna seara sunt putin nedumerita am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii care sa bata pe usa apartamentului meu?imi trebuie acordul cuiva? (vezi toată discuția)
La casa este necesara licenta supraveghere video? amariusflorin amariusflorin Locuiesc la casa particulara. Saptamana trecuta am montat la mijlocul gardului cu vecinul doua camera orientate spre capeti. Pe casa am montat una care le ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)