avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de comodat

Pentru o intreprindere individuala cu obiect de activitate transport marfa cum inregistrez contractele de comodat pentru sediu si pentru auto?

cu ce documente trec pe II laptopul si imprimanta personala pe care le folosesc la activitate II? se inregistreaza amortizare la intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: aamelia22 , utilizator 19:37, 15 Decembrie 2015
Buna seara,
Contracte de comodat pentru toate.
in Registrul Jurnal de incasari si plati se trece contractul de comodat? si in registrul inventar se mai trece dreptul de utilizare? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Cu ce trebuie completat registrul inventar (sunt titularul unei intrepr.indiv.)? (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)