avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nelamurire tichete cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nelamurire tichete cadou

Buna seara,

As dori sa stiu daca sunt anumite criterii generale dupa care se acorda tichetele cadou. Tin sa mentionez ca la locul meu de munca suntem doar 3 angajati si am vazut ca eu ar trebui sa primesc contravaloarea a 100 lei in conditiile in care celelalte doua colege vor primi contravaloarea a 200 lei respectiv 300 lei.

E din cauza ca doar sunt cea mai noua in firma? am doar 10 luni de cand sunt angajata in firma.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ezio82 , utilizator 08:37, 18 Decembrie 2015
Buna ziua,

Este la latitudinea conducerii daca acorda sau nu tichete cadou catre angajati, care este valoarea acestora si in ce scop se acorda.
Probabil angajatorul dumneavoastra a ales sa recompenseze angajatii in functie de timpul lucrat ( cazul dumneavoastra 10 luni).

O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie - cupoane de masa + cadouri de paste,craciun,revelion,etc. gigelas gigelas Va rog,stie cineva in baza carei legi s-au acordat / se acorda cupoanele de masa si cadourile ce se dau de sarbatori ( Paste,Craciun,Revelion...) de catre ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa doar_eumike doar_eumike Buna ziua, am o firma..si printre beneficii le acord si tikete masa angajatilor. Avand in vedere ca din decembrie..pot mari valoarea lor pana la 15 ... (vezi toată discuția)