avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am terminat lucrarea si nu imi da banii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am terminat lucrarea si nu imi da banii

Buna seara avem un SRL(constructii) am facut un contract cu o persoana fizica prin banca pentru finisarea casei cu materialele mele,in acest timp persoana respectiva m-a rugat sa ii faca o anexa pentru centrala cu materialele mele incluzand acoperis si decorativa ceea ce nu era in contract.Eu i-am executat lucrarea si nu am primit banii,nu am facut un act aditional sau un alt contract crezand ca e o persoana de buna credinta.Suma la care ne-am inteles este de 2500 de euro pt. anexa.Precizez ca nu are autorizatie pt. anexa,nu am nici un act semnat pt. anexa doar martori angajatii mei care au executat lucrarea.Ce pot face sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:36, 16 Decembrie 2015
Initial notificati oficial beneficiarul constructiei
Ulterior,daca acesta nu intelege sa se achite de obligatiile asumate incercati procedura prin mediator
Ultima varianta,ramane plangere penala
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa la cheie ce inseamna termenul de "casa la cheie", va rog? ... divergentu divergentu Casa la cheie Ce inseamna termenul de \"casa la cheie\", va rog? Am incheiat un contract cu un constructor pentru casa la cheie. Am achizitionat terenul si ... (vezi toată discuția)
Extindere locuinta andolis49 andolis49 Buna ziua! Va cer ajutorul in urmatoarea problema: doresc sa construiesc in spatele casei, in prelungirea acesteia (cca 2,5 m) un spatiu tehnic (pt centrala ... (vezi toată discuția)
Reinnoire autorizatie de constructie 4me 4me Buna ziua, Sotul meu a inceput in 2011 constructia unei case la tara, dar autorizatia a expirat in mai 2013. Pt ca nu au fost bani am oprit lucrarile de ... (vezi toată discuția)