avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parchet - plangere pe email
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parchet - plangere pe email

am trimis o plangere prin email la un parchet, la mine s-a afisat ca trimis iar parchetul comunica ca nu a primit .cum sa procedez in continuare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:42, 20 Decembrie 2015
Trimiteti prin scrisoare recomandata sau va prezentati personal la Politie si faceti plangere.
Prin e-mail nu puteti sesiza din cate stiu eu.
Trebuie semnatura in original a persoanei.
Mergeti la organul in drept si adresati direct plangerea semnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințare si distrugere de bunuri DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! O vecina cu care eram in conflict de ceva mai mult timp din cauza unor discuții contradictorii,a pus stăpânire pe boxa comuna a blocului,ea ... (vezi toată discuția)
Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)