avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Indrumare PFA (rugaminte) !
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Indrumare PFA (rugaminte) !

Gata am obtinut certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului, si am incheiat un contract cu o societate care administreaza o piata din Bucuresti pt inchirierea unui stand, Doresc ca in acest stand sa functioneze de la 1.01.2016 un mic atelier de reparatii croitorie.
Care este urmatorul pas , pe care trebuie sa-l fac precum si ceilalti ca sa fiu OK.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 16 Decembrie 2015
Achizitionati casa de marcat cu factura pe pfa si incepeti procedura de fiscalizare a acesteia pentru ca procedura dureaza ceva timp si nu puteti sa incepeti activitatea fara sa aveti casa de marcat la locul de desfasurare a activitatii. Contactati o firma care comercializeaza case de marcat si va ajuta si cu formularele necesare.
Achizitionati si registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar pe pfa cu factura.
Aveti in vedere daca la locul de desfasurare a activitatii utilitatile (lumina, gunoi) se platesc separat sau intra in valoarea chiriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate la o intreprindere individuala lauratarhon lauratarhon Am infiintat un ii si nu stiu unde trebuie sa merg sa aflu ce am de facut in continuare-trebuie sa am contabil sau daca tin eu contabilitatea unde gasesc pasii ... (vezi toată discuția)
Etape ulterioare infiintare pfa andreea_flori andreea_flori Buna ziua , Tocmai am infiintat un PFA si as vrea sa stiu care ar fi urmatorii pasi ( declaratii, etc ) pentru a putea desfasura activitatea. Multumesc! (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)