avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sunt pasi de urmat dupa o hotarare definitiva
Discuție deschisă în Executare silită

Care sunt pasi de urmat dupa o hotarare definitiva

Buna ziua.
As dori sa stiu care sunt urmaroarele etape, dupa o hotarare judecatoreasca definitiva pentru a intra in posesia banilor. Am o solutie definitiva de la curtea de apel pentru obligarea paratei la plata despagubirlor egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la data concedieri pina la data pronuntari deciziei. Totodata as vrea sa stiu, cum se se calculeaza salarile indexate, cine trebuie sa determine totalul sumei si daca diurna, pentru ca am lucrat in deplasare, intra la aceasta suma. Multumesc

Alte discuții în legătură

Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita bolt1234 bolt1234 un angajator a luat decizia de a desfiinta postul pe care eu eram angajat. l-am actionat in instanta cerind urmatoarele: \"sa se anuleze decizia de desfiintare ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)