avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren agricol

Buna ziua...Am si eu o problema..am vandut un hectar si jumatate de teren agricol extravilan si nu aveam carte funciara...de aceea printr-un document notarial am cazut de acord sa faca documentatia cadastrala cumparatorul si sa primim apoi ultima parte din banii pe pamantul vandut...a trecut un an si 2 luni si tot nu sunt gata actele cadastrale si intabularea si comasarea pamantului intr-un singur loc, asta ne tot spune cumparatorul...va rog mult sa imi spuneti si mie cat dureaza intocmirea tuturor documentelor cadastrale?...sa dureze mai mult de 1 an si 2 luni cat este in momentul de fata?...rog sa imi dati un raspuns concret in privinta duratei actelor deoarece am inceput sa cred ca acest cumparator ma inseala si nu imi va mai da ultima parte din bani....multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:21, 19 Decembrie 2015
Incercati sa luati legatura cu expertul ce intocmeste documentatia. In mod normal nu ar trebuii sa dureze atat, doar daca sunt ceva probleme cu terenul si actele.
Oricum trebuia tinut legatura cu dumneavostra ( in calitate de proprietar), pentru semnarea anumitor documente, daca nu cumva ati imputernicit cumparatorul in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumpărare teren agricol extravilan claudiucm claudiucm Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie:doresc sa achizitionez o suprafata de teren agricol exravilan,compusă din 5 parcele.M-am inteles cu proprietarul in ... (vezi toată discuția)
Procura de imputerncire pentru intabularea unui teren extravilan ... DanMarinoiu DanMarinoiu Procura de Imputerncire pentru intabularea unui teren extravilan . Pot face o procura de împuternicire pt.intabularea unui teren în extravilan pe care îl ... (vezi toată discuția)
Aș dori să cumpăr un teren extravilan. care sunt actele necesare și la ce ar trebui să fiu atent? alecu1980 alecu1980 As dori sa cumpar un teren extravilan si as dori, ca inainte de a merge la un notar pentru intocmirea tuturor formalitatilor ( contractului ), sa stiu care ... (vezi toată discuția)