avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cosul de fum de la centrala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cosul de fum de la centrala

Am cosul de fum de la centrala de 5m inaltime si distanta de la casa vecinului pana la cos 10 m . In fiecare zi striga ca ii intra fumul in casa si ma ameninta ca merge la autoritati ca sa stric cosul de acolo si sa mut centrala . AS VREA SA STIU SI EU DACA SUNT IN REGULA CU CENTRALA SI COSUL ACOLO , SAU CHIAR VA TREBUI SA STRIC SI SA GASESC O ALTA VARIANTA DE INCALZIRE. Mai mentionez ca distanta de la cos la hotar este de 3m
Cel mai recent răspuns: Ancuta1967 , utilizator 18:09, 16 Decembrie 2015
Nu este necesar sa stricati cosul si sa gasiti alta varianta de incalzire,fiind suficient sa inaltati cosul de fum
Asta nu e o varianta . : in primul rand , cosul are deja 2,3m deasupra acoperisului ...si sa vreau sa il inalt mai mult nu am cum sa zidesc ( poate din elicopter ) . doi la mana , vecinul de peste strada are cos de 10 m (casa mult mai inalta ) si cand la mine fumul se lasa in jos , si la el la fel e .( PRESIUNEA ATMOSFERICA )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)
Cos de fum la bloc lloryshyka lloryshyka Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu vecinii din cauza fumului de la centrala pe lemn si carbune maxxwollf maxxwollf am cosul de la centrala inalt de 6m,(exista o inaltime minima sau maxima prevazuta de lege?) si functioneaza perfect dar sunt zile cand datorita presiunii ... (vezi toată discuția)