avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizare beci
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizare beci

Am o casa veche din 1970 si doresc alaturi sa alipesc un beci.necesita autorizatie de construire?Daca da de ce am nevoie: proiect,avize?
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:13, 19 Decembrie 2015
Solicitati un certificat de urbanism de la primarie, iar avizele necesare se vor regasi acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire locuinte florinbotea florinbotea detin doua case alaturate cu adrese diferite ,doresc alipire ,ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil constructie din partea statului major al apararii puzuzu puzuzu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Incerc sa construiesc in Vama Veche o pensiune in scop turistic. Am obtinut certificatul de urbanism din ... (vezi toată discuția)
Autorizatii construire casa pe locul alteia IIuliana IIuliana Eu am asa multe intrebari...ca nu stiu cu ce se mananca astea sub nici o forma si vreau o lamurire. deci : parintii mei au o casa batraneasca in orasul in care ... (vezi toată discuția)