avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 7112
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 7112

Doresc sa stiu daca un PFA se poate deschide pentru activitatea aferenta codului CAEN 7112
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 21:25, 16 Decembrie 2015
Acest CAEN nu apare a fi interzis PFA-urilor.

[ link extern ]

Cel mai probabil, la înregistrarea în Registrul Comerțului, va trebui să faceți dovada pregătirii în domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa am pfa cu norma de venit pt. topografie? ncozocea ncozocea Am terminat Fac de Constructii la Timisora prin 2004 si as vrea sa imi fac un Pfa pentru Proiectare cod Caen 7112 dar nu pot intra la Norma de Venit cu acest ... (vezi toată discuția)
Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Acte necesare adăugării codului cor 7311 la pfa TeodoraMoon TeodoraMoon Bună ziua, mi-aș dori să adaug codul COR 7311 la PFA-ul pe care îl am deja, însă nu știu ce șanse am să fac pe viitor o dovadă a studiilor în acest ... (vezi toată discuția)