avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concubinaj, despartire, situatie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubinaj, despartire, situatie minor

Buna seara ..sunt mamica unui baietel de 1 ani si 4 luni...sunt de 2 ani intr-o relatie cu tatal copilului,nu suntem casatoriti...ce se intampla dak ne despartim...copilul cui ii va ramane?ne-am certat foarte tare ...are probleme atunci cand bea e total schimbat si agresiv verbal...cred k si violent insa la asa ceva nu sa ajuns niciodata dar cred k se ajunge dak eu nu tac din gura...va rog sa mi da ti un sfat ...sau sa ma lamuriti multumesc!!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:27, 17 Decembrie 2015
Copilul ramane al parintilor sai si daca va despartiti. Veti exercita impreuna autoritatea parinteasca si locuinta copilului va fi la parintele care are o locuinta stabila, care a ingrijit de copil si pana la despartire, la parintele de care copilul e mai atasat.

:offtopic:
Va rog sa nu mai scrieti cu k daca nu e kilogram.
Cat de grava este problema cu alcoolul ? Pentru ca in functie de gravitate este posibil sa aveti sansa de a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.

In rest trebuie stabilita locuinta minorului, contributia celuilalt parinte la cheltuelile de crestere si educare, precum si un program de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni ... Batiranamaria Batiranamaria Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni , de când sunt cu tatăl copilului au fost numai certuri și neînțelegeri , stau și ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Minor- drepturi parintesti wio wio wio wio este adevarat ca din octombrie sa bagat o lege si romania in care da dreptul ambilor parinti 50% si 50% sa aibe aceleasi drepturi:D vizita etc prin lege?:D va ... (vezi toată discuția)