avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INVATAMANT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INVATAMANT

Sunt profesor titular la un liceu. Nu am luat decat o parte din drepturile banesti care mi se cuveneau, deoarece nu am fost trecuta pe lista facuta de liderul de sindicat, pe motiv ca de la contabilitate a luat lista cu cei care au platit cotizatia in acea perioada si eu nu apaream. Nu este adevarat, am fluturasii si mi s-a oprit lunar cotizatia. Din acelasi motiv, nu am fost trecuta pe nici o lista cand s-au dat inapoi, de cate 2 ori, 100 de euro. Mi s-a spus ca pot sa fac o actiune judecatoreasca singura, dar oricum este degeaba, termenele s-au prescris.
Ma simt frustrata si dezamagita. Chiar nu pot sa recuperez acesti bani!

Alte discuții în legătură

100 euro lidiaflorentina lidiaflorentina buna ziua, va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu cui sa ma adresez , sunt profesor titular si in anul scolar 2009-2010 am fost detasata la aceasta scoala am ... (vezi toată discuția)
Discriminare vasral vasral Sunt membru de sindicat cu cotizatia platita la zi. Au fost date cadourile de Craciun, dar eu am fost exclus,fara un motiv anume. Banuiesc ca datorita unui ... (vezi toată discuția)
100 de euro new_user new_user Buna ziua! In 2009-2010 am fost profesor titular la o unitate de invatamant si membru al Sindicatului Gh Asachi. In anul urmator am fost detasata la alta ... (vezi toată discuția)