avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Blocare acces in proprietate comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Blocare acces in proprietate comuna

buna ziua, doresc sa stiu care sunt drepturile si caile legale ptr a avea acces in apartamentul proprietate comuna?! care sunt pasii de urmat? mi s-a blocat accesul in apartament, desi lucrurile mele sunt acolo..nefiind facut partajul. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maria_B , utilizator 11:08, 20 Decembrie 2015
Era domiciliul dv.? Ar fi trebuit sa chemati politia, nu stiu.
Acum se face cerere in instanta, trebuie contactat un avocat, un mediator, negociat, facut actiune, dupa caz.
Trebuie să descrieți mai în amănunt situația. Există vreun motiv legal pentru blocarea accesului (ex: ordin de protecție) sau vi s-a blocat pur și simplu accesul (în ce fel, s-a schimbat yala?)
Depinde si daca folosea efectiv imobilul...
Este apartament proprietate comuna. Am locuit timp de 5 ani cu fostul sot, iar in urma unor probleme de sanatate am decis sa ma mut, cand am vrut sa imi iau parte din lucruri personale am gasit yala schimbata. Partajul nu a fost facut inca.

multumesc tare mult :)
Solicitați fostului soț să vă predea bunurile pe care le aveți în casă. Ar trebui să solicitați partajarea bunurilor.

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac iriss_69 iriss_69 Eu sunt divortata din 2007 dar nu am facut partajul. Fostul meu sot a schimbat yala la apartament. Apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei, iar ... (vezi toată discuția)