Eu sunt divortata din 2007 dar nu am facut partajul. Fostul meu sot a schimbat yala la apartament. Apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei, iar mobila a fost achizitionata de mine prin imprumuturi bancare, pe care le platesc singura inca opt ani. Vreau sa stiu cum pot sa intru in apartament sa-mi iau lucrurile. Va multumesc.
Bunurile vi le veti recupera foarte simplu: faceti plangere penala impotriva fostului sot pentru furt calificat!
In ceea ce priveste partajul , faceti imediat actiune in instanta , scoateti certificat de grefa si blocati cartea funciara a imobilului respectiv!B-)
SUCCES!
:)
investiti instanta cu actiunea de partaj judiciar si solicitati pe calea ordonantei presedintiale reintegrarea in domiciliul comun . ;)
aveti drepturi egale in ceea ce priveste imobilul, ca atare si dvs aveti dreptul de a locui in acel apartament .
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Puteti sa-mi spuneti si cam cat ar costa sa bag partaj? Si daca pot sa cer sa plateasca si el ratele la banca? Deoarece el refuza, spunand ca imprumuturile sunt pe numele meu si nu vrea sa contribuie.