avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa fac
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa fac

Eu sunt divortata din 2007 dar nu am facut partajul. Fostul meu sot a schimbat yala la apartament. Apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei, iar mobila a fost achizitionata de mine prin imprumuturi bancare, pe care le platesc singura inca opt ani. Vreau sa stiu cum pot sa intru in apartament sa-mi iau lucrurile. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:44, 19 Noiembrie 2009
in cazul procesului de partaj , taxa de timbru este in cuantum de 3% din valoarea masei partajabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj când minorul a devenit major Cristian Marian Cristian Marian Divorț - sentință definitivă. Minorul încredințat mie. Fosta soție stă în apartamentul comun, unde a schimbat yala, iar noi nu avem ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Nu sunt lasat sa revin in imobilul la care sunt copropietar ContSters133948 ContSters133948 Buna ziua! Am si eu o situatie si doresc lamuriri, este vorba ca sunt in proces cu fosta mea sotie, proces de partaj, eu doresc sa revin in locuinta pana la ... (vezi toată discuția)