vicky boy a scris:
Raspunsul: Mi se multumeste ca le-am adresat aceasta scrisoare, nu mi se raspunde la ce am solicitat......acest comision de administrare acopera cheltuieli ale bancii inclusiv pentru activitatea de monitorizare a creditelor privind indeplinirea obligatiei legale creditului pe intreaga perioada de acordare, inclusive activitatea de monitorizare a creditelor, pentru indeplinirea obligatiei legale(impusa de Regulamentul nr.4/2004 al B.N.R.) de raportare periodica a informatiilor pozitive/negative la Centrala Riscurilor Bancare, gestionata de B.N.R. Ca urmare a analizei parametrilor financiari, conditiile de pret aferente creditului detinut nu au fost modificate.:)):)):))
Am reprodus exact raspunsul primit, iar dvs., cei care il cititi, ati putea sa-mi spuneti si mie ce intelegeti din el !!!!!!!
ce sa mai intelegem... ce raspuns fistichiu:rolleyes:
ca si cum dupa ce platim unui negustor pretul de raft al unui pachet de tigari, ne mai cere si un comision de administrare a pravaliei, unu' pt contabil, unu' pt paznic, unu' pt chirie, unu' pt ala de i le transporta si baga in pravalie, unu' pt ca
are si el de dat o rata la banca (sic!) :)):)):)) ,unu' pt sapunurile de la toaleta si ce mai e p-acolo... si tot asa... si tot asaaaa...pana-l doare gura si i se termina pixu'. :))
si uite asa ajungem de la 10lei/pachet tigari la total 45lei/pachet tigari:O
dar ne asigura ca pretul tigarilor (10lei/pachet tigari) e neschimbat. vaiiiiiiiiiiiii:stunned::stunned::stunned:
ne mai si multumeste ca l-am intrebat de "comisioanele" alea stupide ... si e poate mirat ca nu-i multumim si noi ca a lasat acelasi pret la tigari (desi putea sa n-o faca, pentru ca e functie de muschii lui, avand in vedere un "regulament" al nu stiu cui (caruia ii da chiar un numar si-o data), aruncat asa la intimidare , sa ne dam seama cat de destept e el si prosti noi). :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
asta din punctul lui de vedere e o mare facilitate, un bonus nemaiintanlit!:)) , noi suntem fraieri ca nu intelegem:rolleyes:... si nu intelege, cum la bunatatea lui, s-au gasit unii sa-l reclame... si nu la "protectia consumatorilor" (ca acolo ii convenea de minune, cu o "sesizare":rolleyes: , pt "abuz":rolleyes: )...
in aaalta parte, pt altceva:)):)):))
ce penibil! ce caraghios!!!