avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa cumpar legal un teren atribuit tinerilor sub 35 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa cumpar legal un teren atribuit tinerilor sub 35 ani?

este oare posibil sa preiau de la o familie sub 35 ani un teren atribuit de catre primarie? in contract am inteles ca nu este specificat ca acest teren nu se poate instraina. conform legilor in vigoare as putea sa devin proprietara a acestui teren sau acest teren va trebui redat primariei daca familia sub 35 de ani nu construieste nimic. in momentul de fata exista un proiect pt casa si toate aprobarile de constructie luate. imi doaresc f mult acest teren. cum sa fac?
mii de multumiri!
Tinerii care l-au primit sunt obligati ca in termen de un an sa inceapa constructia locuintei, altfel il pierd. Terenul a fost acordat gratuit, nu este in proprietatea persoanei respective, deci nu are cum sa-l vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea15 roxi17 roxi17 Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)
Teren gratuit de la primarie catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Primaria acorda unei persoane un teren gratuit pentru constructie casa. Persoana in cauza nu are bani de constructie si vrea sa \\"vanda\\" terenul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea propetarului unui teren oferit in baza legii nr.15/2003 cristina_flmn cristina_flmn As dori sa stiu daca pentru terenurile acordate tinerilor sub 35 de ani in în baza Legii nr. 15/2003 exista vreo forma legala prin care titularul, dupa ... (vezi toată discuția)