avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat Constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat Constatator

Buna ziua,
Stie cineva sa-mi spuna daca la inmatricularea unei soc. comerciale (SRL ) facuta in anul 2007, documentul de incheiere ( care certifica inmatricularea ) eliberat de ONRC avea atasat si un Certificat Constatator ? Sau acest document ( incheierea ) se elibera impreuna cu un Certificat Constatator ?
Va multumesc anticipat,
Nicolas
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:21, 18 Decembrie 2015
Nu se eliberează din oficiu un certificat constatator cu ocazia unei mențiuni sau la înființarea unei societăți comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sc la anaf bob02008 bob02008 Buna ziua, am un SRL-D cu domeniu de activitate comert cu jucarii. Sediul social il am intr-un judet iar punctul de lucru o sa-l infiintez in alt judet. Tocmai ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga shimbare forma juridica din sa in srl mihai09 mihai09 Buna ziua hotarea AGA de schimbare a formei juridice din SA in SRL a fost depusa la registru si s-a efectuat modificarea. pentru schimbarea in Cartea ... (vezi toată discuția)
Dovada inregistrarii actului constitutiv la registrul comertului ContSters22096 ContSters22096 tocmai s-a infiintat o SC, urmand sa desfasoare activitatea de creditare ca institutie financiara nebancara. BNR-ul solicita, printre altele, dovada ... (vezi toată discuția)