avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala Revisal - numar contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala Revisal - numar contract de munca

Buna ziua,

Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema cu care ma confrunt si este extrem de urgenta:

In anul 2011 s-a incheiat CIM nr. X pe perioada nedeterminata cu angajatorul. In anul 2014 CIM nr. X a incetat cu acordul partilor. In intervalul de derulare a CIM X au fost cateva modificari (de natura salariala si altele) care au impus incheierea de acte aditionale iar la incetarea CIM X, bineinteles, decizia de incetare. Toate documentele fac referire la acelasi nr. X a CIM.
In anul 2014 cand CIM X a incetat, s-a incheiat CIM Y pe perioada determinata de 1.6 luni cu acelasi angajator. Acum a expirat perioada CIM Y si angajatorul a fost nevoit sa elibereze adeverinta de vechime si extras din Revisal. pt CIM X si Y.
Problema: In extrasul din revisal nr. CIM X nu corespunde cu numarul CIM incheiat in forma scrisa. :oops:
Ce se poate face???? CIM X a incetat de un an si jumatate!!!!!

Mentionez faptul ca angajatul a folosit CIM X in forma scrisa pentru diverse activitati, inclusiv la banca.De asemenea, acum este nevoit sa prezinte adeverinte vechime la ANOFM pentru somaj si nu stie cum sa procedeze pentru a nu avea probleme.

Va rog muuuuult sa ma ajutati cu un raspuns,

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 18 Decembrie 2015
Se poate face anularea incetarii c.i.m., apoi corectie la numarul de contract si din nou incetarea cu aceeasi data cu care s-a facut prima data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre decizia de incetare cim si adeverinta Dorinel6 Dorinel6 Salutare. Ma aflu intr-o situatie relativ ciudata. Am demisionat de la fostul angajator, iar in prima zi de dupa incetarea activitatii am fost chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime de la stat ElenaMiu90 ElenaMiu90 Buna ziua! Cum pot obtine o adeverinta de vechime de la un loc de munca la care am lucrat din 2011 - 2014. Este vorba despre o gradinita de stat si fiind stat ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim 2014 SergiuFabian SergiuFabian Buna ziua . In 2014 am decis sa incetez activitatea pe care o prestam in cadrul unei societati comerciale cu sediul central in Bucuresti dar eu avand o ... (vezi toată discuția)